lunes, 1 de octubre de 2007





PUBLICADO EN http://www.mercafutbol.com/ (1.10.2007)




La de Turín estaría interesada en hacerse con los servicios de Sergio Agüero o, al menos, así lo asegura la prensa italiana que recoge que, ayer, en el partido que el Atlético de Madrid disputó contra Osasuna estuvo presente en el un ojeador del club transalpino para observar de cerca al delantero argentino.
De ser cierta esta información, no cabe duda que el ojeador emitiría un buen informe sobre la actuación de un Agüero que ayer volvió a ser el encargado de llevar las riendas del Atlético anotando el 2-0 con el que el cuadro rojiblanco selló su victoria.
No es de extrañar que la Juventus haya llamado a la del delantero , puesto que, está consumando una jornada excepcional con el . El jugador ha explotado por completo demostrando porqué le costó más de 20 de euros al club rojiblanco y logrando lo que parecía imposible: que la afición rojiblanca no pronuncie el nombre de Fernando Torres.
Es por ello que no parece que el Atlético, después de perder al madrileño, esté dispuesto a deshacerse del jugador que está llamado a convertirse en el nuevo buque insignia colchonero.

2 comentarios:

Jimmy dijo...

Bé,despres de la petita broma sobre la nostra veina favorita, que s´ilustra las tardes del diumenge aprofitant els darrers raigs de sol i al compás de la música que ultimament posen al camp, aprofito la oportunitat que em dona aquest blogg per fer algun comentari sobre l´estat del nostre club.
¿Qué li passa al Berga?
Aquesta es la pregunta que em fan molts aficionats pel carrer, perqué saben que desde fa molts anys no em perdo cap partit del nostre club.
Doncs la meva resposta es que son problemas puntuals i que es poden corretgir. Per exemple: Ja son massas els partits que encaixem gol als primers minuts de joc, aixó pot passar en un ó dos partits, però en casi tots.....
Un altre caire és la falta de rematada final per aconseguir el gol, encara que aixó ja vindrá, perqué d´ocasions ja s´en crean.
Potser també falta agafar el ritme de la preferent...en fi tot es possible.
Peró sempre els acabo dient que jo crec en aquesta plantilla, en el cos técnic i també en el treball que la junta directiva está fent.
Cert que aquesta temporada no la em començat bé, peró, lo important es com l´acabarem, i si no, recordeu l´exitos final de la temporada passada.
Acabo dient que he escrit aquestas lineas amb l´esperit constructiu i amb la idea de enriquir el debat que actualment ja en el club.
¡¡VISCA EL BERGA!!

Unknown dijo...

2015 Hot Jerseys, Christian Louboutin Shoes, Los Angeles Kings Jerseys, Atlanta Thrashers Jerseys, Baltimore Ravens Jerseys, Christian Louboutin Mary Jane Pumps, Toronto Maple Leafs Jerseys, Houston Texans Jerseys, Christian Louboutin Ballerinas, Washington Capitals Jerseys, NY Rangers Jerseys, Tampa Bay Buccaneers Jerseys, Washville Predateors Jerseys, Kids NHL Hoodies Jerseys, Colorado Avalanche Jerseys, Washington Red Skins Jerseys, New Jersey Devils Jerseys, wholesale jerseys, Carolina Panthers Jerseys, Winter Olympics Jerseys, Christian Louboutin Sandals , Women NHL Hoodies Jerseys, Nashville Predators Jerseys