lunes, 8 de octubre de 2007

BERGA - TARADELL 7/10/2007

Hola, bon dia ... Avui especialment ho és, encara que plogui... Ahir en el partit de la quarta jornada de lliga de la Reginal Preferent grup 1, Berga-Taradell, vem obtenir la primera victòria de la temporada, i espero que vinguin moltes més, com a mínim 12 més per poder salvar una categoria que presumia que era difícil i a la qual ens està costant molt adaptar-nos. Ahir el que vem fer va ser perdre poques pilotes al nostre camp, cosa que amb altres partits no passava (perdíem moltes)... Això no vol dir que els altres partits no juguéssim bè, però és una categoria en la qual no et deixen jugar gaire la pilota per terra i has de jugar més a pilota llarga o joc directe...



La primera part ens va costar entrar en joc, però vem acabar dominant. No vem tenir l'encert que vem tenir a la segona part i a la mitja part perdíem 0-1 (gol de Solà des de la frontal amb un gran xut). Amb el 0-1, Asier va fer una gran aturada que podia haber sigut el 0-2, però després vem reaccionar i vem trenar jugades de mèrit per les bandes de Litus i Barnada en combinació amb Sisa, Barcons, Lacalle o Cerro. Centrades des de més lluny d'Abel i Marmi que ens van donar la perillossitat per que el Taradell no reaccionés a l'atac... En defensa estavem bè amb els centrals ven posicionats (Marin i Cortizo)... Barcons ve tenir l'oportunitat de marcar, però el porter del Taradell va fer una gran aturada.

Així que a la segona part vem sortir a per totes i al minut 15 Barnada establia 1-1 després d'un rebuig del orter a xut de Sisa. I al minut 18, després d'una falta ben dirigida per Sisa, Barcons amb el cap (per no dir amb la cara) va marcar el 2-1... Vem seguir tenint ocasions de gol i podríem haber sentenciat molt abans el partit, però no va ser fins al minut 80, que Viladomat en un ràpid contraatac i després de desfer-se del porter va marcar una mica escorat a l'esquerra de la porteria. El Taradell ja jugava amb 10 després de doble amonestació del seu central.



Aquest és l'equip inicial, el que demostra que a Berga no hi ha titulars, ni suplents ... Que no s'adormi ningú... No hem fet res en guanyar un partit, si no una passa més per salvar la categoria... Tothom a seguir treballant de valent per aconseguir-ho. Som un equip i com atal ens hem de comportar...

p.d: Una foto d'aquest partit surt a www.regionalpreferent.com

7 comentarios:

Lleïr Soler dijo...

Felicitats i a seguir així! Ahir no hi vem ser al camp perquè a les 17:00 jugava el Barça i clar, amb tots els respectes, no és el mateix veure Messi, Xavi i companyia que Sisa,Coro, ... jeje.
Però en els pròxims no fallarem. Ànims!

KOPINI dijo...

merci. Però amb tots els respectes ... prefereixo veure al C.E.BERGA que al Barça ... Encara que jugui millor, almenys conec als que juguen, ja ja ja ... Tot és respectable.

josan dijo...

Enhorabuena por la primera victoria, espero que vengan muchas más y por lo menos os consolideis en la categoría. Equipo hay, entrenador también, ya vendrán los resultados. Un saludo.

KOPINI dijo...

muchas gracias ... Supongo que estamos juntos en clase. Vuelvo a repetir, gracias.

Axel dijo...

felicitats pel vostre primer triomf. Ara bé, no hi ha que despistar-se que el campionat serà llarg i molt dur.

Salutacions desde regionalpreferent.com

KOPINI dijo...

Gràcies Axel ... Seguiré col-laborant amb vosaltres encantat de la vida... Moltes gràcies pel comentari...

Unknown dijo...

2015 Hot Jerseys, Christian Louboutin Shoes, Los Angeles Kings Jerseys, Atlanta Thrashers Jerseys, Baltimore Ravens Jerseys, Christian Louboutin Mary Jane Pumps, Toronto Maple Leafs Jerseys, Houston Texans Jerseys, Christian Louboutin Ballerinas, Washington Capitals Jerseys, NY Rangers Jerseys, Tampa Bay Buccaneers Jerseys, Washville Predateors Jerseys, Kids NHL Hoodies Jerseys, Colorado Avalanche Jerseys, Washington Red Skins Jerseys, New Jersey Devils Jerseys, wholesale jerseys, Carolina Panthers Jerseys, Winter Olympics Jerseys, Christian Louboutin Sandals , Women NHL Hoodies Jerseys, Nashville Predators Jerseys