martes, 2 de octubre de 2007

Sortides a caminar els diumenges



Encara que no us ho creieu, aquest soc jo. Eren altres temps... (No gaires, fa 2 anys). Tenia temps per anar a caminar i a fer rutes amb raquetes de neu... És una passada. Enganxa moltíssim i si a sobre amb la gent que vas t'ho passes bè i et piques a veure qui pot més... Jo sempre era el que podia menys... Si era pujant... Ara baixant era màquina. Els kilos al poder de la LLei de la Gravetat, ja ja ja.

Si al desembre encara sóc entrenador del C.E.BERGA, que jo crec que si, perque ho treurem entre tots endavant, podem fer una sortida amb raquetes... si es que neva, clar !!!

Vinga... fins un altre i seguiu fent comentaris, que no hi ha ningú que escrigui res... Hi ha un parell de "rajadors" que diuen que és horrible el BLOG, però bè s'ha d'acceptar totes les opinions... je je je ( Ingeniero, aun no he visto ni una "rajada" tuya, anímate).


P.D: Aquesta foto és d'una altre sortida. És un túnel de pas que hi ha a la baga de les NOU COMES. Com podeu veure és a l'hivern i hi ha "estalactites", o com es digui... Una passada el que tenim al costat de casa i que fins fa 2 o 3 anys que jo no ho havia vist mai, ni sabia que existia tot això... Uns paissatges al-lucinants, no cal anar gaire lluny per veure grans paissatges i si no mireu aquesta última foto...

Bè... molt paissatge no que no es veu, però val més anar-hi a passejar per aquests boscos aprop de Berga per poder saber el que hi ha... Vinga, ara si que marxo... adeu

No hay comentarios: