domingo, 25 de noviembre de 2007

GRANOLLERS 2 - BERGA 1

C.E.BERGA... AIXÒ HO TIRAREM ENDAVANT
No ha pogut ser.... Ho hem intentat fins al final i no ens hem conformat amb l'empat, però amb una jugada a pilota parada han aconseguit marcar-nos el 2 a 1.
Comença el partit i al minut 2, Viladomat de cap marca el 0 a 1. Després hem tigut la pilota per fer el 0 a 2, que crec que els hagués enfonsat, però al minut 10 i després d'una centrada des de l'esquerra del millor home d'ells a la primera part, han empatat el partit i han passat a dominar...
Un altre equip s'hagués tirat endarrera conformant-se amb el 1 a 1, però nosaltres que, començada la segona part, la consigna era replegar lineas i sortir al contraatac, ho hem fet molt bè i hem tingut varies ocasions de marcar nosaltres l'1 a 2, però el millor home d'ells a la segona part, el porter, ha parat dos 1 contra 1 de Sisa i de Litus. Hem tingut moltes més arrivades que ells, però sense acabar de concretar i amb una falta al lateral de l'area gran i penjada al primer pal i a mitja alçada, han rematat sense poder fer res Asier...

Hem de seguir treballant de valent... Ho estem fent bè i acabarem per ser un equip fort en aquesta categoria... estic segur.

ANIMS A TOTS !!!

VIDEO DEL BERGA-TARADELL (3-1)

4 comentarios:

Lleïr Soler dijo...

Mala sort en el partit pel què dius.
De moment la classificació encara està molt apretada, ara és el moment de no quedar-se endarrera i apretar el màxim per aconseguir mantenir-se en zona tranquila. Segur que podeu fer-ho, que no baixi la moral!

KOPINI dijo...

merci. Com tu dius està tan apretada, que amb els dos punts d'aquest diumenge o els de l'anterior estaríem dels 10 primers... Merci. Seguirem treballant de valent i lluitant fins al final.

josan dijo...

Nada chico, que no pasa nada, esta semana a ganar al Rubí, y ya estamos otra vez en la mitad de la tabla, hay que hacer que el nuevo Berga artificial sea un campo inexpugnable para los contrarios, si luego se puedo arañar algún puntillo fuera de casa pues mejor que mejor, solo faltan un par de buenos resultados y se verá de todo de otra forma. Un saludo y ánimos.

KOPINI dijo...

gracias jose antonio... Voy siguiendo al Manresa y veo que la cosa va bien... Además algun pajarillo me llamó el otro dia y por lo que me dijo... tenemos que hablar... je je