domingo, 4 de noviembre de 2007

BERGA 3 - LLAGOSTERA 2

ENHORABONA NOIS !!!!

Gran remuntada a la segona part. Hem jugat el partit més seriós de la temporada. Molt concentrats des del primer minut fins l'ultim. Hem guanyat a un gran equip...


FELICITATS A TOTS !!!!!!!

5 comentarios:

MIN dijo...

AHORA SI QUE EL BERGA EMPIEZA A SER UN EQUIPO EN TODOS LOS SENTIDOS.
ENHORABUENA A LOS MISTERS QUE CADA VEZ LOS EXPULSAN MENOS.... JEJE!!!
AH!!! UNA COSILLA, DAR GRACIAS AL GERMAN POR ACORDARSE DE LOS LESIONADOS QUE MUCHO SACRIFICIO NOS CUESTA VOLVER A PODER JUGAR AL FUTBOL, NADIE SAVE EL ESFUERZO Y GANAS, ADEMAS DE LA PACIENCIA QUE TENEMOS QUE TENER PARA INTENTAR VOLVER A PISAR UN CAMPO DE FUTBOL.
AHORA TOCA EL DERBI, SEGURO QUE SE GANARA. VISCA EL BERGA!!!

KOPINI dijo...

Gracias por tu comentario. Pero el árbitro se equivocó... Sólo le dije que estuviera más pendiente del partido que de lo que pasaba fuera y me sacó la roja directa... Pero bueno, son los que tienen la paella por el mango, así que a resignarse. Haré recurso seguro, pero no servirá de nada.
Por cierto... a concentrarse en el Gironella que lleva ya dos partidos sin perder y contra dos buenos equipos, Olesa y Vic... A seguir así.. Ah!!! Viladomat está en su casa... Un poco mareado y con fiebre pero bien.

Jimmy dijo...

Huuuuuuaaaaa!!!

Excel-lent el gol de falta directa que va fer Xavi Lacalle, que a més de netegar las teranyines de la portería visitant, va servir per tombar a tot un pes pesat de la categoría.
Esclat d´alegria dels aficionats del Berga i també alguna abraçada. Mira que feia temps que no veía la grada cel-lebrar tant un gol.

Impresionant també el sistema táctic que van utilitzar ambdós equips: lineas ben juntes, espais reduits, forta pressió al contrari....vaja, casi de primera divisió.

Apa, a pasar-ho bé.

VISCA EL BERGA!!!

Lleïr Soler dijo...

Moltes felicitats per la victòria! Va ser un partit molt disputat i intens que fa que es valorin mes els tres punts. Ara a sumar la 3a victòria consecutiva!
Ànims!

KOPINI dijo...

Merci LLeïr, feia dies que no deies res ... Gràcies pel teu comentari i a guanyar a GIRONELLA