lunes, 19 de noviembre de 2007

BERGA 2 - AMER 2

Gran partit disputat pel Berga. Moltes ocasions desaprofitades o encerts del porter visitant. L' Amer va presentar un equip molt defensiu, amb homes molt alts al darrera i ofensivament sortia al contraatac.

Després de llençar 3 o 4 córners, en un d'ells, Lacalle és empentat pel darrera i no pot rematar de cap. L' arbit ho veu i pita penal, que marca Litus, ras a la dreta del porter. El Berga insisteix en atac i no té resposta en gol al seu treball, en canvi l' Amer amb una pilota llarga que tenia ventatge el Berga, un malentés entre porter i defensa es salda amb l'empat a un gol... Amb el qual s'arriba al descans.

A la segona part la mateixa dinàmica de joc, però al minut 20, després de la primera i única jugada trenada que fa l'Amer arriva l'1 a 2. El Berga es tira endavant, posant un davanter més i deixant la defensa amb tres homes. Fruit de l'empenta local i de la pèrdua de temps de l'Amer, aquests últims es queden amb deu homes, el que fa que el Berga encara avanci més les lineas i es converteix en un atac i gol, però sense arrivar aquest últim... i fruit d'un rebuig en un córner i després de dos remats, Pau marqui l'empat a dos al minut 89. Encara va haber temps per dues faltes directes a la frontal, una la barrera i l'altre el porter, no van ser gol. També va haver-hi un córner i dues arrivades més...

No va poder ser i un partit que mereixia guanyar el Berga, va acabar guanyant un punt a l'últim minut...
Hem de seguir treballant que serà l'unica manera que tenim de treure aquesta temporada endavant...
Ànims a tots !!!!

15 comentarios:

Lleïr Soler dijo...

Ahir no vaig poder venir però pel que dius veu ser molt superiors. Si es segueix així segur que la recompensa arribarà aviat en forma de victòries.
A treballar per al pròxim partit!

_Miki dijo...

Se que no te gusta que te discutan sobre las alineaciones que haces, supongo que cada persona haría una de diferente, por mi parte hay cosas que no logro entender, pero lo respeto. Sobre el partido creo que el Berga fue bastante superior y con más ocasiones (alguna de muy clara). Al final reparto de puntos, creo que teneis equipo para estar bastante mas arriba.
Suerte en el campo del granollers.

KOPINI dijo...

Como tu dices, en cada persona que hay en el campo hay una alineación diferente, pero el que decide siempre es el más discutido, porque a la postre es la alineación que sale a jugar... Es bueno que todo el mundo tenga su alineación, eso quiere decir que todos los jugadores del Berga estan en alguna de ellas... je je ... Siempre Positivo !!! Suerte vosotros contra el Espanyol !!! A que hora jugais y que día? ... A lo mejor me escapo. Merci por tu comentario

Kb dijo...

>Bè Bè veig que anèu pillant la ratxa, ja sembleu els del Valverde ;), me n'alegro!

Si et sembla bè agregaré als teus comentaris sobre els partits del Berga, els resultats de l'Olvàn! Fa 2 partits que no jugo per lesió (petita tendinitis d'aquilès), ja m'autotracto! Ho passem bè i alhora de jugar s'hi posa el que cal!Aquest cap de setmana, Navàs 0-2 Olvan. Apa que començi un altre partit ;)

_Miki dijo...

En principio jugamos el sábado a las 18:45, si hay algun cambio ya te avisaré. Yo os iré a ver la semana que viene.
Un saludo.

KOPINI dijo...

Hola kb... ja veig que has trobat el meu BLOG... Acabo de deixar-te uns missatges al BLOG del LLeïr... je je ... A veure si t'animes... Per mi pots deixar tots els resultats que vulguis... T'has enterat que l' Espanyol posa un Centre de Tecnificació de Futbol a Berga? El coordinador seré jo... Una abraçada.

KOPINI dijo...

Hola Miki ... Si jugais el sábado a las 18:45h puede ser que baje... Un saludo.

Sacovik dijo...

eeep! que passa aqui ? esriuen les velles glories o que ? quins temps jejeje retornem ? kb, no komparis el espanyol amb el Berga, una mica de respecte! vagi bé !!!

KOPINI dijo...

Hola Sacovik !!! Si falten uns quants, però sembleu les velles glòries i sou molt joves encara, ja ja ja ... Encara que algú només estigui per ligues universitaries... ja ja ja

Jimmy dijo...

Aquí lo que és convenient es canviar de fotògraf, ja que, el que ha fet las fotos de partit Berga-Amer, no en té ni PUNYETERA idea.
Mira que en son de façils las máquinas d´avui dia.
¡¡Que n´aprengui ja!!

I aquell que digui la veritat, doneu-li un cavall, doncs el necessitará per fugir.

Sacovik dijo...

german!! ara tot pensant i mirant algunes webs i comentant am el licerio.... crec q hauries de plantejar fer la pagina web del C.E.Berga ja que am tots els respectes.... en té el Cal Rosal i tot, ara del Berga n'hi ha una (http://www.geocities.com/ceberga/ po...es una mica vella jeje apa havera si t'animes jeje Salut!

Lleïr Soler dijo...

El Sakovic té raó, aviam si feu una web del Berga que s'actualitzi sovint amb els resultats i una mica de tot.
Pensa qeu són opinions de 'velles glòries' i ens mereixem un respecte, jeje.

Lleïr Soler dijo...

Aquest és pel miki:
Aviam si entres al meu blog que hi surts tu i hi deixes algun comentari.
Ah, i per nadal vull el dvd,jje.
Records!

KOPINI dijo...

Amb tots els respectes, lo de la web ho tinc en marxa. Necessito que m'envieu fotos d'abans, ja que les posaré a la galeria de fotos... Si tot va bé abans de Nadal la tinc penjada, el que passa és que volia posar www.ceberga.cat i ja n'hi un que la té registrada (entreu), però no la fa funcionar i estic buscant un altre registre .cat... però està en marxa... La de Cal Rosal quina és?

Sacovik dijo...

osti ara ens has sorpres !! bebe ja toca la web jeje doncs la de cal rosal es.... http://www.cecalrosal.com/
i tambe et deixo la del gironella..
http://www.atgironella.com/

apa q vagi bé !! i això del Espanyol em sembla molt bé !! Salut !