lunes, 7 de abril de 2008

AMER - BERGA 4-0

Ahir va ser un partit que en la primera part havíem d'anar al vestuari guanyant i vem anar perdent 1-0. A la repressa, ens marquen al minut 2 en un corner i a partir d'aquí marxem del partit arrel de l'actuació de l'arbit i la nostra que caiem en la trampa de protestar i desquiciats acabem amb 9 jugadors. Dir que no ens van pitar un penal que ho era a favor i si un en contra que no ho era, i ens van anul-lar un gol legal. A la primera part vem tenir 4 ocasions clares de gol i amb 0-0 l'arbrit no expulsa a un jugador de l'Amer per agressió que el linier veu, pita falta a favor nostre i ni targeta groga. No és una excusa pel resultat, però Amer i Vic segur que van marxar del camp per menys dels que ens han fet a nosaltres els arbrits ahir i encar menys del que ens van fer a Parets... Des d'aquí vull animar als jugadors del C.E.Berga a no llençar la tovallola i a seguir entrenant a tope per acabar la temporada el més dignament posible. El diumenge ve el Granollers i hem de mirar de guanyar el partit.