lunes, 11 de febrero de 2008

BERGA - 0 VILASSAR DE DALT - 2

El pitjor partit de la temporada !!! El primer i màxim culpable del partit és l'entrenador, ja que, si l'equip no surt motivat la culpa és meva. Pot ser que durant la setmana no li hagi donat la importància que tenia el partit de diumenge... Portavem 4 partits seguits fent bè les coses (que no vol dir que els resultats acompanyin)... Però si no les fem bè, és imposible que ens acompanyin els resultats... Així que ens hem de posar les piles TOTS !!! A guanyar al camp del Taradell i mirar d'oblidar el partit de diumenge... Ànims BERGA !!!!!!!!!

2 comentarios:

Lleïr Soler dijo...

Es podrien dir moltes coses però es pot dir ràpid dient que tot malament. Vem veure un Berga molt diferent al dels últims partits.
Ànims per canviar-ho de cara al pròxim partit!

KOPINI dijo...

La veritat és que no va sortir res del que havíem parlat. De totes formes hem culpo, ja que crec que durant la setmana no li vaig donar la importancia que li havia d'haver donat al partit. Algun jugador no havia d'haver jugat. Però això tot a aigua passada. Dels errors s'apren, però en futbol una setmana plores i a l'altre pots tornar a riure... Gràcies