lunes, 25 de febrero de 2008

BARDEM (ÓSCAR A HOLLYWOOD)

Javier Bardem ha fet història a les 18:17 (3:17 hora espanyola) en ser el primer espanyol que aconsegueix un Oscar com a millor actor de repartiment per la seva interpretació en "No és país per a vells", pel·lícula dels germans Coen, als qui ha volgut oferir aquest premi.Especial Gal·la dels Oscar 2008.
Los germans Joel i Ethan Coen han obtingut el guardó al Millor Director en la 80 edició dels Oscar per "No es país para viejos", que es va alçar a més amb el premi a Millor Pel·lícula. En total, aquest film ha obtingut quatre estatuillas, amb l'Oscar al Millor Director, Millor Pel·lícula, Millor Guió Adaptat i Millor Actor Secundari, que va recaure en l'actor espanyol Javier Bardem, pel seu paper de l'assassí despietat Anton Chigurh. Al recollir els seus guardons, els germans Cohen van recordar els seus inicis, a la fi dels anys 60, i van agrair el suport dels espectadors, que "han convertit aquesta pel·lícula en una de les més premiades d'aquesta temporada".

3 comentarios:

Unknown dijo...

No sé si has visto la peli, yo sí, y todavía no entiendo porqué ha conseguido tantos Oscars, supongo que es cuestión de gustos... Bueno, enhorabuena por el blog y sigue así !

KOPINI dijo...

Merci Pat ... Voy haciendo... Un dia más inspirado que otro, je je je.

KOPINI dijo...

Por cierto no la he visto, pero todo el mundo dice lo mismo... Deben mirar otras cosas aparte de si gusta o no... je je . Puede ser más marketing, o el personaje del Bardem (recuerda que ha ganado 18 premios antes que el Óscar, por ese personaje). Un beso...