martes, 8 de enero de 2008

FITXATGES D' HIVERN

El C.E.Berga ha fet un fitxatge d'hivern...

Per una banda Cristian Fernandez (nascut a Berga, però ha jugat a molts equips, sempre entre Tercera i 1ª Catalana), reforç important a la zona mitja de l'equip.

Xavier Peralba ha deixat l'equip per motius laborals... Li dessitjo sort i espero que no perdi el contacte amb nosaltres.

El Berga segueix amb la política de mirar de fitxar els bons jugadors nascuts a Berga que no estan jugant al club. Tenim una plantilla de 21 jugadors i hi ha 3 de Manresa, 1 de Santpedor, 1 de Navàs, 1 de Solsona i 15 de Berga. Ens falta trobar un porter... Si algú sap d'un porter que voldria fitxar pel Berga que m'ho digui.

Berga: Asier - Abel - Jódar - Marin - Garrós - Cortizo - Marmi - Cristian - Lacalle - Cerro - Litus - Siles - Noguera - Angel - Sisa

Manresa: Garrido - Barnada - Barcons

Santpedor: Viladomat

Navàs: Oliver

Solsona: Pau

6 comentarios:

Lleïr Soler dijo...

Espero que amb aquests fitxatges l'equip ho noti i canviï la dinàmica de resultats. Molta sort i a treballar fort!

KOPINI dijo...

No queda una altre alternativa que seguir treballant de valent ... Bè, queda una altre, però no m'agrada, je je je...

Merci LLEÏR !!!!!

josan dijo...

Un buen portero (no te digo que quiera venir), pero bueno, bueno, el del juvenil (3º año) del Manresa, Edu, quizás con vista al futuro, sería un garantía en la porteria, si tuviese que elegir entre Asier y Edu, no se con quien me quedaría. Un saludo y a ganar al Olesa esta semana (teneís que jugar al 133%), lo cual significaría un plus extra de optimismo para próximos encuentros.

GV513 dijo...

German un conec un triatleta del club, aqui a Gavà, que em sembla que sap jugar a futbol, vols que li demani si li va bé jugar al Berga, o cal que tingui la "nacionalitat" del poble.
Ahir vaig veure al islandés del teu altre equip al gimnàs... patètic..pot ser venia a veure les "azafatas".
On jugueu el cap de setmana del 19-20? torno a la Seu.
A2.

KOPINI dijo...

Juguem a Vic el diumenge 19 de gener a les 16:30h (si la memoria no m'enganya) ... je je je ... Perque patètic? Ho està fent bè aquest any. Pitjor ho fa el brasiler que te a tot el mon enamorat !!!!! Aquest si que dona una imatge patètica aquesta temporada.... Quin dia i a quina hora puges cap a La Seu???

KOPINI dijo...

Merci Jose Antonio, pero me parece que Edu es de Badalona... o de por ahí y creo que este año lo querrà acabar en el juvenil... De cara al año que viene ya se verá donde está cada uno... Aun queda mucho para pensar en el año que viene. Gracias por los ánimos, espero ganar esta semana (como cada semana).