viernes, 25 de enero de 2008

Castilla és rellevat per Manolo Jiménez (PALAU)

escrit per: Víctor Duaso (http://www.regionalpreferent.com/)

dimecres, 23 gener de 2008



Disset jornades després i una volta sencera és el que ha durat a la banqueta del Palau-Solità Rafa González Castilla -veure foto-. L’exentrenador del Sant Joan Montcada i la Llagosta, entre d’altres va perfilar un equip amb bones peces en totes les posicions, però cap d’elles li ha donat el servei esperat.
El Palau està immers en una crisi de resultats. A l’últim partit, els palauencs van perdre contra un rival directe, l’Atlètic Gironella, per 4 a 0. Això va obrir la caixa dels trons i Castilla va decidir plegar. El seu lloc l’ocuparà Manolo Jiménez, que prové del Mercantil, però que estava dirigint al Palau Juvenil. Ara Castilla portarà l’equip juvenil. Esperem que amb més èxit.
Qui tampoc seguirà a les files vallesanes és el davanter Agustín Latre, que ha acceptat una oferta del Lliçà d'Amunt per anar-se'n a jugar amb aquest equip de la Primera Territorial. Latre havia arribat aquest mateix estiu a Palau-Solità procedent del Parets.
ES LA VIDA DELS ENTRENADORS. EN EL MOMENT MENYS INESPERAT .... EL QUE PASSA ÉS QUE DEL PRIMER EQUIP AL JUVENIL ... PERÒ CADASCÚ SAP "LO" SEU ¿NO?