domingo, 13 de enero de 2008

BERGA 3 - LÍDER OLESA 0

Gran partit fet pel Berga a casa contra l'Olesa, ferm candidat a pujar de categoria.
L'equip ha jugat molt concentrat tot el partit. Primera part 0 a 0. A la segona, 1 a 0 al minut 2 a la sortida d'un corner tret pel Noguera i cop de cap de Lacalle. Al minut 10 de la segona el porter fa penal a Sisa i és expulsat, el penal toca al pal i Noguera marca el 2 a 0. Cap al minut 25 de la segona, lletja entrada de l'extrem esquerre a Abel i l'arbrit li treu la vermella directa. Ja 11 contra 9, en un contraatac, Sisa marca el tercer... Tres punts d'or que ens donen la confiança per anar a guanyar al camp del Vic...