lunes, 17 de diciembre de 2007

BERGA 2 - CANOVELLES 3

No ha pogut ser... però aquesta vegada hem regalat el partit. La primera part dominada per nosaltres amb 3 pals ... Vem acabar 1 a 1 (gol de Sisa). La segona comencem bè, però dues regals nostres les aprofiten els contraris per fer dos gols i després amb 1 a 3 a córrer a empatar... Vem tenir temps i oportunitats per fer-ho, però només vem poguer fer 1 gol més (Noguera). Així que ens hem d'espabilar si no ens acularem a la classificació i quan volguem remuntar serà tard.


Aquesta setmana comença a entrenar Cristian. Fitxat recentment del Guíxols. Hem de dir que és un noi fet a "casa" i millorat a Manresa, Europa, Tàrrega entre altres equips... Ens vindrà molt bè aquest jugador per experiència i saber estar al camp, apart per la seva calitat com a jugador i com a persona excel-lent. Que tinguis sort !!!



AMIC (o ENEMIC) INVISIBLE

Per una altre part, vaig prometre ensenyar alguna foto del sopar de l'amic invisible (si juguèssim a futbol ... i entrenèssim que nosaltres també tenim culpa en tot... crec que seriem dels equips capdavanters de la classificació). Doncs posaré alguna foto. Si algú no vol sortir, m'ho diu i la treuré, però crec que les que posaré no faran mal a ningú... je je je Aquí les teniu.
ELS HOMENATGES AVANÇATS


MARADOCRILIN


AMICS PER SEMPRE (o NO)


UN DELS MÉS ACLAMATS DE LA NIT

3 comentarios:

Lleïr Soler dijo...

Per mi la derrota més injusta de la temporada, d'aquelles que fan mal, però amb partits d'aquests és quan s'ha d'aprendre dels errors i solucionar els partits abans i no cometre errors d'alevins. A la mitja part tothom pensava que aquest partit es guanyaria però en dos arribades molt seguides van posar el 1 a 3 que va descentrar el partit.
Seguiu treballant, qualitat no en falta, s'ha de mantenir la conecentració els 90min!

KOPINI dijo...

Tens tota la raó del món... No dic más.

Unknown dijo...

2015 Hot Jerseys, Christian Louboutin Shoes, Los Angeles Kings Jerseys, Atlanta Thrashers Jerseys, Baltimore Ravens Jerseys, Christian Louboutin Mary Jane Pumps, Toronto Maple Leafs Jerseys, Houston Texans Jerseys, Christian Louboutin Ballerinas, Washington Capitals Jerseys, NY Rangers Jerseys, Tampa Bay Buccaneers Jerseys, Washville Predateors Jerseys, Kids NHL Hoodies Jerseys, Colorado Avalanche Jerseys, Washington Red Skins Jerseys, New Jersey Devils Jerseys, wholesale jerseys, Carolina Panthers Jerseys, Winter Olympics Jerseys, Christian Louboutin Sandals , Women NHL Hoodies Jerseys, Nashville Predators Jerseys