domingo, 23 de diciembre de 2007

AIXÒ ÉS UN "ROBU" ...

El partit el teníem controlat ... inclús hem robat 2 o 3 pilotes al seu camp i els podríem haver fet molt mal... Però al minut catorce, incomprensiblement expulsa a VILADOMAT per donar un cap de colze, quan estava protegint una pilota amb el cos... Al minut 17 expulsió de MARMI per parar la pilota amb la mà quan ja entrava (penal i el fallen). Minut 27 expulsió de SISA per doble amonestació (les dues per intentar enganyar-lo tirant-se a terra, segons l'arbrit). L'arbrit assistent bandera aixecada pitant penal i ni se'l mira (explicat per l'arbrit assistent) ha sigut la segona del SISA, la primera, per una falta que li fan per darrera al nostre camp i de cara a la nostra porteria... Tot el Parets es fica al seu camp pensant que ha pitat a favor nostre i estroben que li treuen targeta al SISA i falta a favor d'ells... Minut 42 doble amonestació a CRISTIAN una per una falta i l'altre per protestar. Minut 43 torna a pitar penal en una acció d'esquenes a la porteria, MARIN braços aixecats el davanter es tira i quan tothom pensava que li treia targeta per tirar-se, pita penal i targeta per MARIN, amonestació per ABEL. Marquen el penal i quan centrem del mig del camp, des de la grada se sent "feu-li la prova d'alcoholemia", l'ABEL li diu per ell mateix, que si, que és el que li haurien de fer, li treu la segona (a l'acta posa per protestar) i s'acava el partit en aquest minut (44) per quedar-nos amb 6 jugadors. Hem aguantat tot això i 0 a 0 fins al minut 43 i de penal. I amb tot això i amb menys jugadors encara hem tingut algun córner per intentar marcar...