domingo, 2 de diciembre de 2007

BERGA 1 - RUBÍ 1

Nova ensopegada a casa amb un RUBÍ amb molta calitat i molt bè físicament. El Berga ha rebut un gol al minut 4 de la primera part i ha estat descentrat fins a partir del minut 25 de la primera que ha començat a jugar més bè i ha tingut ocasions per empatar. Però això no ha pogut ser fins al minut 20 de la segona quan SISA després d'una pared amb ANGEL ha marcat de tir creuat. Aquesta jugada a vingut després de que ASIER parés un penal que hagués suposat el 0 a 2. El porter local ha estat providencial. Quan el Berga estava jugant millor i tenia el partit per fer el 2 a 1 hi ha hagut un apagón que ha fet que el partit estigués 20 minuts parat. El Berga després ho ha intentat però no a pogut fer el gol. El RUBÍ ha fet perill a pilota parada des de molt lluny de la porteria d' ASIER... Aquesta setmana tenim partit avançat. Juguem dijous a les 12h al camp del RIPOLLET que ha empatat a 1 gol amb el VIC.


1 Olesa 25
2 Parets 25
3 ViC 22
4 Granollers 19
5 Canovelles 19
6 Ripollet 18
7 Llagostera 17
8 Sant Cugat 17
9 Palau 17
10 Lloret 17
11 Taradell 16
12 Bellavista 16
13 Rubí 15
14 Berga 13
15 Gironella 13
16 L'Escala 12
17 Vilassar 11
18 Amer 11

3 comentarios:

Lleïr Soler dijo...

Vist el partit crec que el resultat és bastant just ja que en nombre d'ocasions els dos equips van estar igual. La mala sort va ser encaixar un altre vegada un gol tan aviat que desanima molt l'equip. També s'ha de dir que el Rubí jugava molt bé i destacar el penal parat per Asier que junt amb el gol immediatament després de Sisa va fer que durant uns minuts el Berga apretés bastant, però l'apagada va trencar el ritme.
Seguiu treballant i arribaran bons resultats!

KOPINI dijo...

Bon resum... si senyor...

Unknown dijo...

2015 Hot Jerseys, Christian Louboutin Shoes, Los Angeles Kings Jerseys, Atlanta Thrashers Jerseys, Baltimore Ravens Jerseys, Christian Louboutin Mary Jane Pumps, Toronto Maple Leafs Jerseys, Houston Texans Jerseys, Christian Louboutin Ballerinas, Washington Capitals Jerseys, NY Rangers Jerseys, Tampa Bay Buccaneers Jerseys, Washville Predateors Jerseys, Kids NHL Hoodies Jerseys, Colorado Avalanche Jerseys, Washington Red Skins Jerseys, New Jersey Devils Jerseys, wholesale jerseys, Carolina Panthers Jerseys, Winter Olympics Jerseys, Christian Louboutin Sandals , Women NHL Hoodies Jerseys, Nashville Predators Jerseys