viernes, 28 de septiembre de 2007

QUI FA LES ALINEACIONS ?????

Fa temps que se sent a parlar d'aquest tema tan personal de cadascú... Perque tothom que és d'un equip té una alineació al cap. Per exemple, jo sóc del Barça des de petit (i una mica del Sevilla ... des de fa menys temps), i sempre tinc la meva alineació al cap i m'agradaria dir-li a Frank Rijkaard... Tot hi sabent que no hem farà cas... Doncs això m'està passant a mi aquí a Berga. Tothom té la seva alineació i és del tot respectable, però el que la faig sóc jo, per això sóc l'entrenador ¿no?. Aquest dematí esmorçant amb uns amics dos o tres d'ells han fet l' alineació que ells volien del C.E.Berga i cap dels tres ha coincidit en els onze que han de sortir a jugar. Que vol dir això? Que tothom pot fer d'entrenador? ... Per mi si. Qualsevol amb coneixements de futbol pot fer d' "ALINEADOR", però no tothom pot fer d'entrenador, ja que no només és fer l'alineació, si no que has de fer els entrenaments físics, técnics, tàctics... i psicològics. Has de dirigir un grup de 20 o 25 persones, amb les peculiaritats de cadascú, amb les lesions, amb les faltes d'assistència als entrenaments, amb el comportament de cada persona, has de fer una convocatòria, ja que només pots convocar 18 (pensant en un equip inicial i 7 alternatives a la banqueta que sigui equilibrada en quant a posicions al camp)... Qui veus més en forma, qui veus que està pitjor... i tot sota el teu criteri i el dels teus ajudants... Inclús el massatgista també té quelcom a dir en quant al nivell de lesions... etc ... El futbol té tants components que no només et pots regir per aquest m'agrada més i aquest m'agrada menys... Aquest hem cau bè i l'altre no... No senyors, has de valorar moltes coses abans de fer la convocatoria i després fer l'equip... És molt fàcil dir 11 jugadors més o menys cada un en la seva posició... Espero que ningú s'enfadi... Tothom té el dret de dir el que pensa si no falta el respecte a ningú.


I ara posaré aquí una foto de l'equip de les que hem fet durant els partits que hem fet en els útims dos mesos...
ANIMEU-SE A FER LA VOSTRE ALINEACIÓ EN ELS COMENTARIS DEL BLOG, JE JE (Vamos ingeniero)

3 comentarios:

JOTA dijo...

PREFIERO CONFIAR EN LAS K HAGAS TU... K NO AGUANTAR LOS CHAPARRONES K TU AGUANTAS... SIGUE ASÍ ERES UN CRACK.

MIN dijo...

HACER LA ALINEACION ESTA SEMANA SERIA MUY SENCILLA,YA SAVES PQ... POR ESO PREFIERO K LA HAGAS TU Y ASI TE COMAS TU LAS RAJADAS DE LA PEÑA!!! EL PEP Y EL DAVID AUN NO PUEDEN JUGAR NO? JAJAJA!!!SIEMPRE TE KEDARA "DE LA PEÑA".

KOPINI dijo...

Gracias por los comentarios... Ya veo que nadie se quiere mojar, pero siempre esta bien saber que leeis lo que escribo... Muchas gracias