lunes, 24 de septiembre de 2012

PRADENC - 0 EL BRULL - 0

Bon dia !!!

Avui més calmat després del primer partit de lliga, espero fer una crònica el més ajustada possible a la realitat.

Després d'una pretemporada que crec que hem fet molt bona en quant al joc ofert, el primer partit de lliga no ha correspós a les espectatives obtingudes en els partits de preparació. El joc fluïd i ràpid que havíem portat a terme, la intensitat defensiva i també ofensiva, no es van veure en lineas generals al llarg del partit.

El Brull, un equip amb jugadros veterans, que estaven ben posats al camp, però que no oferien una pressió ni ofensiva ni defensiva, va treure un empat a cero gols al nostre camp. Els mèrits? no crec que fossin d'ells, si no que el nostre joc i el nostre desencert de cara a porteria va fer que el Brull s'emportés un punt del municipal de Prats.

El Pradenc (o sigui, nosaltres), vem sortir i vem dominar el partit, però amb poca mobilitat i velocitat lenta de la pilota. No vem saber jugar el partit. La primera part vem tenir alguna ocasió, però no vem estar encertats, però la segona, haguéssim estat una hora més xutant a porteria i no hauríem marcat el dessitjat gol que ens donés els tres punts. Haurem de comprar una diana i posar-la darrera la porteria contraria.

Bè ... aigua passada. A pensar en el pròxim partit. GURB - PRADENC el dissabte 29 a Gurb.

Ànims nois. Això acaba de començar. Hem de lluitar tots junts i acabarem per demostrar que som un bon equip. Fins demà (a alguns, els altres fins divendres).


 
P.D:  Pròxim entrenament ... Xuts a la Diana !!!
 

 

BALENYÀ - CENTELLES             3 - 2
FOLGUEROLES - LA GLEVA      6 - 0
COLLSUSPINA - OAR VIC "B"    0 - 2
ST.JULIÀ VILATORTA - GURB   1 - 1
VILADRAU - CALLDETENES      1 - 1
OLOST - CASTELLTERÇOL         3 - 0
PRADENC - EL BRULL                 0 - 0
STA.EUGENIA "B" - SEVA           2 - 0