lunes, 17 de septiembre de 2012

PRADENC, F.C.

 
 

Aquesta temporada (2012-2013) he fitxat d'entrenador al primer equip del PRADENC, F.C., junt amb un gran amic com és el Toni Fuidias. Gràcies a ell he fitxat per l'equip de Prats de Lluçanés. Farem un gran tandem i intentarem aconseguir els objectius de la Junta Directiva.

Ahir vàrem acabar els partits de pretemporada i aquest cap de setmana comencem la LLiga a Quarta Catalana amb un objectiu clar de pujar de categoria. Ho intentarem. Crec que tenim una bona plantilla, jove, amb moltes ganes de fer bè les coses i molt ben avinguda. Estan posant tot el que tenen en aprendre noves coses. Fins ara venien jugant d'una manera i estem intentant canviar una mica, encara que no gaire, per que ja ens agrada la manera que tenen de jugar, des del darrera, sense rifar la pilota.

La pretemporada no ha anat malament del tot. Els resultats són el que menys importa, però al final és el que queda a la memòria i han estat aquests.

17 juny 2012 (partit per conèixer la plantilla)  Mollet Juvenil Nacional 5 - Pradenc 4
26 agost 2012 (triangular Casserres) Casserres 4ª Cat 1 - Pradenc 0  /  Puig-Reig 3ª Cat. 0 - Pradenc 0
28 agost 2012 (Gimnàstic Park) Gimnàstic 3ª Cat 1 - Pradenc 0
1 setembre 2012 (Municipal de Prats) Pradenc 2 - Penya Collblanc Barcelona 3ª Cat 0
6 setembre 2012 (Municipal de Prats) Pradenc 3 - Navarcles 3ª Cat 1
9 setembre 2012 (Olímpic de Terrassa) Juvenil "A" Terrassa 5 - Pradenc 4
16 setembre 2012 (triangular Prats) Pradenc 2 - Calders 4ª Cat. 0 /  Pradenc 0 - Casserres 4ª cat. 1

Com he dit, els resultats no importen fins que comença la LLiga que és on et jugues els turrons, però també ens podem fer una idea del potencial que es té. Fins ara moltes proves, gent de vacances, lesionats de la temporada anterior o dels torneigs d'estiu, minuts per tots, per agafar ritme, etc ... Aquesta setmana comença la LLiga i ja no val més que guanyar, però també com es guanya... Important els punts, però també el joc, el comportament dintre i fora del joc, assimilar conceptes que volen els entrenadors, etc ... Tot un intringulis del que mai he volgut estar al marge, si no dintre del "meollo" ... M'agrada el futbol i tot el que comporta. He guanyat molts amics dintre dels camps de futbol, adversaris i companys d'equip, entrenadors i ajudants, fisios, delegats, àrbrits, entrenadors contraris, jugadors als que he entrenat,presidents, directius, aficionats... a tots BONA TEMPORADA !!!!

EL FUTBOL TORNA A ESTAR A LA MEVA VIDA !!!

Intentaré escriure cada setmana amb una mica de crònica del partit de la setmana, si pot ser amb una foto. Ja dic que ho intentaré, a veure si sóc capaç de ser constant i cada setmana escriure una entrada al BLOC...

Apa siau !!! ... A reveure (que va dir Voltaire)