lunes, 4 de febrero de 2013

PRADENC 4 - GURB 2

Un partit que sembla fàcil pel resultat, però que vem patir per guanyar. No perque ells tinguessin moltes oportunitats, si no, perque nosaltres perdonem molt davant de porteria. I ja se sap alló de el que perdona acaba perdent ....

Vem començar el partit perdent. 0 a 1 en la primera jugada que xuten a porteria. No sabem treure una pilota de la nostra àrea i el rebot l'agafen ells, xuten i en el refús de Dídac que no estem atents a treure, el Gurb marca a plaer. . . .  No van arrivar més en tota la primera part. Vem despertar i Oli en una bona jugada col-lectiva marca de vaselina per sobre del porter. 1 a 1. Quasi a punt d'arrivar a la mitja part Marc Pujol marca el 2 a 1. Comentar que Edu surt del camp al minut 35 aproximadament per lesió. Entra Isaac.

Segona part comencem bé ... Marc Pujol torna a marcar i 3 a 1. Després del gol, sembla que ens relaxem una mica i ells arriven a la nostra àrea... Penal tonto (si és que va ser) i 3 a 2 ... Ja no tindran cap oportunitat més. Al final Pep Martí (que ja va tenir un parell més d'oportunitats) marca el 4 a 2, en una deixada de cap de Roger a passe d'Issac.

Bé nois... hem de seguir així. L'infermeria a veure si comença a buidar-se... Sallés espabila. Balla comença recuperació. Boate a veure si menges més. Ilyas aquest tormell ja està bé. Kaste, rei, comença a correr ja... Edu que no sigui res ... Jan, gel i el dimarts a entrenar... Isaac cuida't aquest peu. ... No em deixo cap malalt no ??? ... Bon viatge Pep ... Torna, encara que sigui per anar de mariscada !!! ... Toni et necessitem ... crides més que jo !!!