martes, 18 de marzo de 2008

L' AMER ES RETIRA DEL PARTIT (min.50)

MOLT SEMBLANT AL QUE ENS VA PASSAR A PARETS A NOSALTRES
http://www.youtube.com/watch?v=yJRndmS2XzY (video de l'Amer retirant-se)

escrit per: Àxel Aguilar (www.regionalpreferent.com )dimarts, 18 març de 2008

En un article que surt publicat avui al Diari de Girona, el Club de Futbol Amer ha volgut donar la seva versió sobre la retirada el passat diumenge al Municipal d'Anglés en el partit contra l'Olesa, a través del seu tècnic, Albert Gasca, i de varis dels seus jugadors.
Segons el club selvatà, la mesura es va prendre en protesta no només l'arbitratge de Rodríguez Carballas sinó a tots els que han rebut durant tota la temporada. Per als blaugranes, l'actuació del col·legiat barceloní va ser la gota que va fer vessar el got. "En cap moment volem fer creure que la nostra situació a la lliga és fruit dels arbitratges, però la paciència té un límit i ja no sabem què pensar. És massa descarat", es justificava el tècnic Albert Gasca a través del Diari de Girona.
Segons el defensa Pau Teixidor, que va ser expulsat per protestar el primer penal, Rodríguez Carballas li va dir "Tu ja tens una targeta i te n'ensenyo una altra" després que el banyolí li hagués dit "Això és increïble". Per la seva banda, el porter de l'Amer, Àngel Bustins, va més enllà i assegura que "el partit era impossible de continuar. Fins i tot, els jugadors de l'Olesa ens ho deien". Bustins creu que "altres equips ja s'haurien retirat fa temps. El Comitè ens sancionarà però el que hauria de fer és felicitar-nos i donar-nos les gràcies per haver aguantat tant de temps".

2 comentarios:

playsation dijo...

Copio l'escrit que he fet al post de futbolcatalunya.com, doncs jo també he pensat que es molt semblant a lo que ens va passar a nosaltres.

No se exactament com va anar lo del diumenge del Amer-Olesa, però si opinar, que ja arbitratges que son per denunciar. Felicito a l’Amer que tot i saber les conseqüències van tirar endavant amb la retirada.
També en el partit Parets-Berga, ens va passar que el àrbitre el “Senyor. BASTIDA TORRES” va venir completament creuat…..al camp, per no dir una altre cosa, i va ser increïble, faltes en contra del Berga, penaltis i expulsions i antes de la mitja part, tots cap a casa i els tres punts per el Parets, sense haver-se’ls guanyat .
Hi ha “alguns” arbitres que s’haurien de gravar els partits i mirar-los després a casa. Penso que es darien vergonya d’ells mateixos i de la feina feta.

Unknown dijo...

2015 Hot Jerseys, Christian Louboutin Shoes, Los Angeles Kings Jerseys, Atlanta Thrashers Jerseys, Baltimore Ravens Jerseys, Christian Louboutin Mary Jane Pumps, Toronto Maple Leafs Jerseys, Houston Texans Jerseys, Christian Louboutin Ballerinas, Washington Capitals Jerseys, NY Rangers Jerseys, Tampa Bay Buccaneers Jerseys, Washville Predateors Jerseys, Kids NHL Hoodies Jerseys, Colorado Avalanche Jerseys, Washington Red Skins Jerseys, New Jersey Devils Jerseys, wholesale jerseys, Carolina Panthers Jerseys, Winter Olympics Jerseys, Christian Louboutin Sandals , Women NHL Hoodies Jerseys, Nashville Predators Jerseys