lunes, 28 de enero de 2013

EL BRULL 1 - PRADENC 3

Dissabte a les 15:15h ... Urbanització El Muntanyà. Partit entre El Brull i el Pradenc.
Complicada sortida per a l'equip del Lluçanés a casa d'un dels rivals que ja va treure un punt a casa nostra. Camp de reduïdas dimensions. De llarg, no molt però acceptable, d'ample entre 46-48 metres, molt estret per al nostre joc.

El partit no comença gaire bé. Domini del Pradenc que es deixa sorprendre per un Brull al contraatac i pilotes llargues. En una d'aquestes jugades, l'arbrit pita penal a l'àrea del Pradenc. L'atura Dídac, endevinant el xut del jugador del Brull... Minuts més tard, una jugada per banda dreta del Brull acaba a peus de Borja, al segon pal que marca a plaer ...

No acabem de despertar fins als minuts finals de la primera part que comencem a tenir oportunitats... Ilyas amb un gran gol (minut 43) a prop d'acabar la primera part estableix l'empat al marcador... La segona part comença tot just 5 minuts després d'acabar la primera part (els vestuaris estan lluny i ens quedem al camp... suposo que l'àrbrit s'avorria i va començar abans d'hora).

En la segona part, domini total del Pradenc que té oportunitats de gol i és Oliver el que marca l'1 a 2 (minut 75). Més tard, seria Marc Pujol (minut 86) que marcaria el definitiu 1 a 3.