lunes, 10 de marzo de 2008

BERGA 2 - L'ESCALA 2

Nosaltres tampoc vem desplegar un futbol gaire bonic, però teníem el partit encarat a la mitja part amb 1 a 0 a favor i ells amb 10 homes, però la realitat és que amb 10 van jugar el seu partit i van aconseguir un punt. Nosaltres després de sobreposar-nos al gol de l'empat només començar la segona part i amb 2 a 1, vem tenir ocasions clares per fer el 3 a 1 i sentenciar, vem acabar tancats al darrera i vem concedir l'empat a l'últim minut abanas del descompte... Situació que es torna a repetir de les darreres jornades i cada vegada se'ns complica més la permanència a preferent, encara que a 10 jornades del final (30 punts en joc) encara tenim la salvació a 5 punts... Ànims, no podem llençar la tovallola.